bakgrunn

søndag 1. juli 2012

Pulpit Rock

Torsdag 7. juni gikk turen til Stavanger sammen med Anita og May. Hovedformålet med Stavangerbesøket var Preikestolen, 604m.o.h., som vi planla å besøke fredag 8. juni.
Da var endelig dagen kommet og jentene var tidlig oppe av senga.. Jo tidligere ute jo mindre kø skulle det være opp til Preikestolen. I tillegg var det meldt opplett frem til 12.00, så det var best å komme seg opp og ned før det.

Vi leide en leilighet i sentrum av Stavanger, så det var en kort tur ned på fergekaia, der ferga over til Tau går. Ferge gikk 08.00 og vel over på Tau gikk bussen videre til Preikestolhytta, en tur som tok ca 40 min.

Vi startet å gå umiddelbart og var på toppen etter ca 1,5 time. Vi var så og si alene på Preikestolen, og å sette rumpa på kanten var ikke så skummelt som jeg i utgangspunktet trodde det skulle være:-)

Vi var nede igjen på Preikestolhytta litt over tolv, og som værmeldingen hadde fortalt oss før avreise, kom regnet også. Glade og fornøyde jenter returnerte til Stavanger med et nytt minne i kofferten.
Klar for Preikestolen

Nedtråkket sti

Anita og May:-)

Topp form:-)


Fremme!!

Fantastisk følelse

I belive I can fly!!

weeee...

Blåste bra på toppen:-)