bakgrunn

søndag 20. november 2011

Sightseeing!!

Vi er i gang med uke 11 og denne uken har 2 nye forelesere tatt turen til Bali. Dette er Stig fra Høyskolen i Nesna, som forøvrig er ansvarlig for kurset vårt, og Atle fra Elixia. Stig skal undervise oss i ped. og livredning, samt være sensor på praksis eksamen sammen med Atle. Atle skal i tillegg til å være sensor undervise i Coaching og salg av PT.

Vi har i ettermiddag hatt første timen i coaching og dette var veldig interessant. Coaching er relativt i alle situasjoner og ikke bare i en eventuell PT jobb. Så jeg gleder meg allerede til neste forelesning i morgen;-)

Resten av uken går til mer coaching, bootcamp teori og praksis og livredningskurs. Livredningskurset skulle egentlig være obligatorisk, der vi måtte bestå en prøve for å kunne få studiet godkjent. Jeg fikk litt panikk for dette da jeg ikke skal ha konstant klor i ørene mine. Et av kravene er at vi skal dykke ned til 1,9 meter og hente en gjenstand. Høgskolen i Nesna har værtfall klart å "drite på daget" ved å glemme å legge dette ut på fagplanen. Dermed kan de ikke pålegge oss dette kravet, JIPPI!

Ellers må tiden brukes til lesing, solen glimter ikke med sitt fravær, så jeg ligger på ei solseng og sliter meg gjennom pensum, he he!

Her er noen bilder fra helges utflukter:

Tanah Lot Temple
Venter på solnedgangen på Tanah Lot


Sunset


Dro til Kuta etter Tanah Lot for å bestille kjole hos skredder, skreddern var stengt, men det var ikke Starbucks;-)
Jentene klare for Ubud søndag morgen
;-)
Masse krims krams, moro å prute
Kjempe stort marked i Ubud
Rismarker
Litt SPA må man ha, særlig når prisene kan sammenlignes med: I Norge 530kr, på Bali 64kr!


Ha en fantastisk uke der hjemme <3