bakgrunn

torsdag 6. oktober 2011

Lyckliga gatan

Det er torsdag morgen i Seminyak Village og endelig fikk jeg lastet opp noen bilder fra starten på uka. Ukene går i det samme, lesing, trening, spising og soving, og selvfølgelig masse hygge og kos. Mange velger masse hygge fremfor lesing, men er ganske så imponert over hvor seriøs denne PT gruppa er.

Nytt fra denne uken er foreleser Stig fra Høgskolen i Nesna. Han har tidligere jobbet 10 år i Olympiatoppen og han skal gi oss masse ny kunnskap i faget treningslære. Mye av det han foreleser i blir en repetisjon av det vi har lært i Anatomi og Fysiologi, men det er jo bare supert med tanke på eksamen vi skal ha om 2 uker, irkkk:-)

Onsdag morgen var det obligatorisk oppmøte på stranda for å ta makspuls, ikke for at vi skal nødvendigvis finne vår, men det er viktig i en eventuell PT jobb og vite kundens makspuls. Selvsagt finner vi den på tredemølle, men vi tok å sprang oss til melkesyre på stranda for å finne vår. Jeg var i tillegg så heldig at jeg fikk ta blodprøve og deretter teste laktatet. Den var så høy at det var ganske så sikkert at jeg hadde pressa meg maks på testen og at sannsyligheten for at testa makspuls var så og si riktig. Så da har hvertfall jeg en puls å gå ut fra i min videre trening:-)

Har denne uken hatt min første tur til Kuta. Elisabeth lichbaz.blogg.no MÅTTE på shopping og da så jeg en mulighet for en Starbucks kaffe, men ble selvsagt litt shopping på meg å!

Noen bilder:

Stig repeterer Sirkulasjonssystemet

Forsøk i Anatomiforelesningen. Måling av lungekapasitet.

Pensumlesing på altanene

Klar for fish SPA

Fiskene spiser den døde huden på beina, slik at bena blir silkemye

Ganske så spesiell følelese å bli spist på..

20 min Fish SPA, jeg trenger muligens 1-2 timer for å få mine myk, he he

Tror de ble mette!
På jakt etter gode svømmebriller

Blir ikke mer moro enn man lager selv
Tigern fikk tigerbolle når jeg kom hjem fra Kuta
Håper alt er bra der hjemme?

Klem Monica