bakgrunn

tirsdag 13. september 2011

Etter langt om lenge og enda litt lenger;-)

Da er vi endelig ankommet Saminyak Village og det er som jeg tidligere har postet på bilde veldig idyllisk...



Spenningen startet på Gardermoen mandag formiddag da jeg skulle møte de andre... vi var totalt 30 stk som reiste i denne puljen og de fleste var 19 ++. Kjekke jenter og gutter som ønsker et friår før de går videre inn på høyskole. De har alle interesse for idrett og trening, derfor de også har valgt å studere nettopp dette når de først skal "reise" og oppleve Bali.

Vi var alle plasser i samme sone på flyene så det var lett å komme i prat med nabomannen:-)


To trøtte tryner i Singapore etter 25 timer på reise. (Elisabeth fra en plass i nærheten av Brønnøysund)

Jeg fant fort frem til Julie på 28 år som jeg skulle dele rom sammen med, da det ikke var noen andre på denne alderen, så vanskelig var det ikke;-) Hun har samboer hjemme og er akkurat ferdig utdannet ernæringsfysiolog.

I løpet av torsdag og fredag kommer det enda 2 jenter til i aldern 27-28 år, så kjekt er det!! Selv om jg tror det skal gå fint sammen med de andre, da de er voksne og selvstendige ungdommer....

Når vi ankom hotellet hadde vi en kort informasjonssamlig med påfølgende grilling der Indonesisk mat sto på menyen. Og godt var det etter 1,5 døgn med flymat.

Så bar det rett til ATM for å ta ut litt penger, man føler seg ganske rik når man tar ut 3 millioner. .-)

Nå bærer det i seng for noen timer søvn.. ble ikke mye av det på reisen.

Gikk fort i svingen dette innlegget men lengter etter en dusj og en god natt søvn etter en lang reise.
I morgen etter frokost skal hele gjengen på et stort og eksklusivt hotell, der vi skal være på stranden hele dagen med god mat og massasje!

Klem til dere hjemme!!!

PS: For de som lurer, så skal ikke dette være 3 mnd med soling, fest og moro. På mandag starter 11 intense uker med mye teori og treningslære. DETTE BLIR IKKE ROSENRØDT:-)