bakgrunn

søndag 18. september 2011

"Ferien" er slutt...

Det er søndag kveld på Bali og alle hjerter gleder seg til mandag morgen! Bootcampen er foreløpig utsatt men vi starter mandag morgen med jogging på stranda. NOT!! Vi er totalt 75 stk så vi er oppdelt i 2 grupper når vi har praksis i alternativ trening og 3 grupper når vi har praksis i styrkerommet. I morgen starter gruppe 1 (jeg er i gruppe 2) så vi skal ikke på stranda før tirsdag. Men vi er en liten gjeng som ikke er være på det enn å ta vår egen joggetur på stranda før de andre...;-)

Gårsdagen starten med en joggetur, vi var totalt 10 stk, kjekt å se at flere henger seg på, resten av dagen ble tilbringt ved bassengkanten.

Senere på ettermiddagen gikk vi bort til der vi skal ha teori undervisning, ifølge Endomondoèn (GPS) ligger klasserommet 400 meter fra hotellet:-) det er selvsagt helt annen standard på ting her en hjemme, men et fint lokale var det! Så gikk turen videre til Canggu club.


Alle samlet i hagen på hotellet

Marianne, meg, Elisabeth og Julie

Canggu club består av fotball-, tennis-, volley-baner og svømmebasseng, treningsrom, restauranter og bibliotek. Dette er en club for medlemmer og vi på PT/ idrett har automatisk medlemskap da vi skal ha mye av den praktiske delen her.. Vi hat egen lounge med refreshments, og egen garderobe med hvert vårt skap. Dere får bilder senere:-)


Manager Robert


Elisabeth og Anne i treningsrommet vårt på Canggu Club

Etter omvisningen var det tid for pool party i og ved bassenget! Det kjente surfemerket Rip curl hadde masse konkurranser i bassenger og det var flere ivrige konkurranse innstilte "ungdommer" som hev seg i bassenget for å sikre seg et gratis kurs på wakeboard eller et bungy jump. Og når ungdommen dro til Kuta på disco, dro Nelvik tilbake på hotellet for å skype med Mira:-)

Julie og meg på Pool Party!

I dag startet jeg dagen med en rolig Gåtur i nabolaget, planen var å jogge, men vond i både lysk og legg etter 2 dager med jogging i strandkanten måtte jeg ta det rolig i dag. Ny joggerunde i morgen så greit å være frisk i armer og ben:-)

Nok en fin dag ved bassenget før vi tok turen på marked... Julie ble mektig imponert over mine prute egenskaper... noe jeg har lært meg gjennom gjentatte turer på markdet verden rundt. Fikk dermed utvidet garderoben md 4 kjoler, 2 singleter og et badehånkle for den nette sum av 650 000,- (ca 400 kr)
Nå er vi egentlig akkurat ferdig med informasjonsmøte for oss PT der vi fikk utdelt timeplanene. Nå er jeg supermotivert for å starte studiene i morgen. Vi skal frem til ferien i uke 43 ha teori undervisning i Anatomi og Fysiologi og avslutter med eksamen i faget 21 oktober. Dette blir det tyngste faget, så nå er det bare å  skjerpe sansene og konsentere seg:-)
Noen bilder fra i dag;-)

Julie planker....


Slakt i sacco`n!

Klem Monica