bakgrunn

torsdag 15. september 2011

Relaxing, shopping og sightseeing!

I dag har det egentlig ikke skjedd så mye! Etter en liten sightseeing runde på stranda og i nærområdet reiste Julie, Tonje og Camilla og jeg på Carrefour (Coop OBS) for litt shopping av alt fra Strandhåndkle og solkrem til drikke og mat. Jeg er ikke uventet spist opp av mygg, ikke at her er så mange av de, men de få som er her liker meg!! Så litt klø reduserende salve måtte også handles inn!


Formiddagen på stranda...en saueflokk med studenter!

Her blir det bootcamp på mandag:-)

Bra surfebølger... jeg har ikke meldt meg på kurs, he he

Vi fikk utdelt indonesiske SIM- kort ved ankomst, da det er billigere for alle at vi bruker det nummeret ved samtaler inn og ut fra Norge! Så de som ønsker å ringe meg kan bruke nr +62 87 86 26 79 134. I den anledning måtte jeg gå til anskaffelse av en mobiltelefon. Så for 250 000,- (Ca 150,- nok) fikk jeg meg en snerten (non touch) Nokia 1616.

Tilbake på hotellet har vi lagt som slakt i saccosekker ved bassenget, Ca 33 grader og blå himmel, så god å dukke seg i bassenget:-)



Chilling i sacco`n, Julie og meg.

Middag på en hvit restaurant, meg og Elisabeth

Adrian (som klarte det store kunsttrikset og miste flyet vårt i Qatar, så han kom et døgn etter), Julie og Sandra!

Vi har morgendagen fri og jeg har tatt initiativ til joggetur på stranda kl 08.30. Vi starter allerede mandag morgen med bootcamp på stranda, så nå er det bare å begynne å trene. Regner med at det er flere som kommer til å slite da, (les: festing siden vi kom hit) jeg skal ikke være en av de:-)

Håper alt er bra hjemme? Jeg savner ingen, foruten Mira da...det er rart å ikke gå den forfriskende morgenturen sammen med henne! Kos deg Anita med den:-)

Har forresten fått overraskende nyheter om at vi har ferie i uke 43, så føler noen seg kallet til å komme en uke eller 2-3 på besøk er det bare å hive seg rundt;-)

I skrivende stund sitter vi å venter på pulje 2 som kommer fra Norge, siste pulje kommer fredag, da er vi totalt ca 110 idrett/ PT studenter på dette hotellet....!

Fortesettelse følger....i morgen!!

Klem fra meg;.-)