bakgrunn

søndag 13. november 2011

Hva byr du?


Det er søndag ettermiddag i Seminyak Village og jeg har tilbringt dagen ved bassenget etter at jeg kom hjem i formiddag fra Mt. Batur 1717 moh. Det kommer et eget innlegg om denne når jeg har bra nok internett til å laste opp litt bilder. Har så utrolig mange bilder å vise dere.

Uka går i ett med treningslære i diverse kategorier og former og ped lære. I treningslære har vi blant annet olympiske løft, beveglighet og skader.

Helga ble innviet med storstilt vedledighetsauksjon til et barnehjem her på Bali. Tro det eller ei så ble det samlet inn ca 130 mill, dvs ca 85 000,- norske kroner. Auksjonen gikk ut på at vi studentene leverte inn auksjonsobjekt, som blant annet melkesjokolade, tomatsuppe, klær, tennistimer og mye mye mer. Så var det auksjon der budene gikk på kryss av teltet, der melkesjokolader gikk for hele 3 mill, dvs 1950,- norske kroner, he he! Kanskje glad i sjokolade og ja det går til et bra formål:-) Jeg for min del SKULLE ha kloa i en boks med makrell i tomat, og det fikk jeg med et bud på 0,5 mill, dvs 325 kr.

Jeg lar bildene si mer:


Simon fra Elixia underviser om skader.



Elisabeth hjelper gjerne til;-)



Demonstrasjon av tøye tekniker



60 PT studenter skal teste tøyetekniker på en liten gym, KAOS;-)



Tøy og bøy

På den røde løpern, Meg, Mikkel, Anne og Elisabeth

Klare for auksjon som ble holdt utendørs på cluben:-)



Happy, fikk kloa i makrell i tomat, 325,-.



Lørdagens frokost, makrell i tomat (gull) og kaffe, før avreise til Mt. Batur!


Nå er det bare 3 uker til hjemreise, wrælll!! ;-)