bakgrunn

onsdag 16. november 2011

Mygg!!

Mygg ja... jeg er vandt med de...med myggen altså.. Jeg blir som regel alltid spist opp av disse små jævlene når jeg er til fjells eller i sydligere strøk. Og det gjør jeg her åå. Men jeg trodde alvorlig talt at i løpet av 10 uker skulle mitt søte blod bli mindre søtt, men nei da. De stjeler blod og setter stygge, kløende sår ENDA! Ikke bare ser det ut som jeg har vannkopper, jeg ligger våken natt etter natt for å klø på disse. Mareritt!
Det lokale supermarkedet som vi handler på fikk plutselig en dag inn armbånd som skulle hindre myggen i å stikke og jeg gikk villig til innkjøp av dette kostbare båndet for å slippe flere stikk.. Tror du det hjelper? NEI!


Dette båndet skal være testet mot mygg i alle verdensdeler..jaja fint og rosa er det hvertfall;-)

Under 3 uker igjen og torsdag var det dags for fornying av visum. Visumet vi ordnet før vi reiste hjemmefra hadde kun varighet på 2 mnd, så i dag måtte det skje...og selvfølgelig var det dagen Obama skulle ankomme Bali.. Det har florert med politi i gatene. Til og med utenfor hotellet vårt sto de å skulle sjekke veskene våres for bomber! Sykt!
Vi møtte Obama når vi sto ved immigration for å fornye visumet. Et tog av svarte biler omringet av politimotosykler kom fykende forbi, etterfulgt av en traktor, vi satser på at det var Obama, litt moods of norway inspirert, he he.
Etter besøket hos immigation fikk vi sjåføren til å stoppe på Starbuks så jentene fikk seg en etterlengtet frappe, nydelig og kaldt var det;-)

Politi overalt
Obama på traktor, nei da!
Fornying av visum, fingeravtrykk og bilde
En frappe fra Starbucks gjorde godt i varmen
Torsdag ettermiddag bar det ned på stranda for en liten fotoshoot. Elisabeth har hatt besøk av kjæresten i 4 uker og siden det har vært helt blå himmel i dag måtte vi forevige noen bilder av turtelduene i solnedgangen. Bildene av meg ble ikke like romantiske som dems, men sånn e det i singelbransjen, he he

Mens vi venter på at sola skal gå ned;-)
Sunset
I morgen lørdag skal en liten gjeng til Tanah Lot Temple for å se solnedgang, dette er et tempel som er bygd ute i sjøen, så for å komme ut på selve tempelet må vi ha lav vann.. blir spennende å se;-) På søndag er vi en litt større gjeng som skal ta turen til Ubud.. Jeg var der forrige lørdag i forbindelse med fjellturen men vi hadde altfor kort tid til å se oss skikkelig rundt. Her florerer det med markeder, så mange muligheter for at Nelvik kjøper med seg noen skatter hjem.. kjempe moro å prute så det blir gøy;-)

Ellers er det bare 18 dager til hjemreise, dvs bare 11 dager til første eksamen... Jeg har ikke vært like flink å lese til denne da vi rett og slett er usikker på selve pensum. Ansvarlig for denne kommer nedover i helgen, så på mandag har han ganske mye han må fortelle oss!! I tillegg til denne skriftlige eksamen skal vi neste mandag ha livredningsprøve, dvs stupe, dykke ned til 1,9 meter, hente objekt, opp på land med dette og utføre HLR... Og jeg som ikke skal ha mye klor i ørene mine..Har som tidligere nevnt hatt en infeksjon pga bading i bassenget, så skal bli spennende å se hvordan dette skal gå..

God helg;-)

Klem