bakgrunn

onsdag 9. november 2011

Eksamensnerver...igjen!

En ny uke er godt igang, og nå er det faktisk bare litt over 3 uker til hjemreise...

Jeg som trodde livet etter Anatomi og fysiologi skulle bli lett har tatt skammelig feil... Uken er fylt opp med pedagogikk forelesninger og praktisk PT. Ingen av delene er no særlig enkelt, he he!

Eksamen i Treningsveiledning, Helse og Livsstil er beinhard, 1000 sider pensum og usikkerhet rundt selve eksamensoppgaven gjør at hvertfall jeg har ANGST! Denne eksamen skal vi ha tirsdag 29. november, og dagen før har vi livredningsprøve!

Gruer meg, men kan ikke bare ha grønt gress og flate strender her heller, må være noen stup i blant også..mohahah!

Snakk om stup. På lørdag går ferden til Mt. Batur som er en aktiv vulkan på Bali med 1717 m.o.h. Dette er en tur arrangert av Gostudy så ingen organisering fra min side her... deilig!!

På fredag skal vi ha auksjon der overskuddet går et barnehjemmet her på Bali.. Alle studentene skal auksjonere bort norske skatter som lakris, melkesjokolade, snus, leverpostei og makrell i tomat... Jeg satser på å måtte by kraftig for en boks makrell i tomat, og det blir det nok verdt når det går til en god sak.

Kommer oppdatering på søndag om hvordan det gikk med både aksjon og fjelltur!

"Hurramegrundt" for Aafk!!

Her er noen bilder fra uka som gikk:

Klar for kamp på SOHO, Heia Aafk
Det regnet katter på vei hjem fra SOHO, måtte ta regndansen for AAFK!
Kommer til å savne oppskjært frukt som ananas og vannmelon
Nydelig kylling middag på "Bambusen"
En bedre middag, ca 60 kr med drikke;-)
Yougurt is på Dollshouse, nam nam;-)


Er på dag 4 med regn og ingen tegn til sol...i tillegg til øreinfeksjon og antibiotika kur, kjenner jeg at hjemmelengselen kommer krypende... he he! MEN det er kjempe kjekt og interessant å være her, så skal bli meg trist å reise her i fra også!

Håper alt står bra til der hjemme!!!

Klem